Turnausjärjestäjälle

TURNAUSJÄRJESTÄJÄLLE

SÄHKÖINEN PÖYTÄKIRJA

TurnausJärjestäjä vastaa tulospalvelun ylläpidosta (merkitsee sähköiseen pöytäkirjaan erä tulokset) otteluiden aikana. zone-liigan tulospalvelu järjestelmää ylläpidetään internet yhteyden välityksellä joten tarvitsette vähintään: sähköpostin (ylläpito linkkiä varten), puhelimen tai tabletin. zone liiga kuitenkin suosittelee käyttämään kannettavaa tietokonetta pöytäkirjan ylläpitämisen helpottamiseksi. zone liiga lähettää pöytäkirjan linkin ja ohjeet sähköpostitse Turnausjärjestäjille.

PELIKENTTÄ

turnausjärjestäjä vastaa pelikentästä ja siitä että sen on zoneliigan sääntöjen mukainen. Kaukalon koko 5v5 peleissä: 36m-40m pitkä, 18-20m leveä. 4v4 peleissä Kaukalon koko: 24m-30m pitkä ja 12m-15m leveä.
merkataan teipillä keski/kulmapisteet, maalivahdin pieni alue ja mieluusti myös iso alue (4vs4). maalivahdin alueen Voi merkata n. 10cm pätkistä niin ei mene koko rullaa teippiä (muistakaa käyttää kangasteippiä, koska pakkausteipin liima voi vahingoittaa pelialustaa). huomioikaa, että maalin ja laidan väliin jää saman verran tilaa molemmissa kentän päissä.

TAPAHTUMAN OHEISTOIMINTA

voitte halutessanne ilmoittaa tapahtumapäivän oheistapahtumista meille esimerkiksi myyntipöytänne myytäviä tuotteita zoneliigan sähköpostiin niin julkaisemme hinnaston kyseisen sarjan zoneliiga sivuille. esimerkiksi Kahvi 2€, Mehu 1€ jne. on hyvä ilmoittaa myös maksutapa mahdollisuudet (vain käteinen, korttimaksu mahdollisuus). Zoneliigan sivuilla käy turnauspäivinä noin 500-ihmistä, joten oheistapahtumien näkyminen voi lisätä myyntiänne tapahtumassa.

LASKUTUS

Turnauksen järjestelyvastuussa oleva joukkue maksaa salivuoron ja tuomarilaskut. Joulukuun lopussa teemme syyskauden tasauslaskelmat ja ilmoitamme niistä silloin lohkokohtaisesti.
sali ja tuomarilasku asioista voitte tiedustella ari.lehtonen@o2-jkl.fi

YHTEYDENOTTO

Ilmoitukset ja kysymykset zoneliiga@zoneliiga.fi
sivujen Ylläpito 0405763485 (myös whatsapp)