Syyskauden päätös

UUTISET

16.12.2018 SYYSKAUDEN PÄÄTÖS

zone liigassa pelattiin viikonloppuna syyskauden viimeiset ottelut ennen joulutaukoa. otteluita pelattiin Lauantaina 04/05B Muuramessa, 08/09B Jämsänkoskella ja sunnuntaina  09/10A Muuramessa, 09/10B Jämsänkoskella, 10/11B tikkakoskella. syyskausi on nyt pelattu ja kevät kausi alkaa ensi vuoden tammikuussa. syyskaudella nähtiin paljon hienoja ja jännittäviä otteluita, upeita maaleja ja tyylikkäitä tuuletuksia. myös turnausjärjestelyt olivat hyvin toteutettuja, iso kiitos siitä järjestäjille!
osa joukkueista jatkaa zone liigaa vanhoissa tutuissa lohkoissaan myös kevät kaudella, osa vaihtaa uusiin lohkoihin ja muutamaan sarjaan tulee uusia joukkueita. näin ollen kevät kaudella pelataan uusituilla ja nollatuilla sarjataulukoilla ”kevään mestaruudesta”. otteluohjelmia julkaistaan zone liigan sivustoille viikkojen 51-52 aikana, joten muistakaa seurata tilannetta milloinka oman joukkueen zone ottelut jatkuvat.
 
kiitämme zone liigan puolesta kaikkia osallistujia onnistuneesta syyskaudesta ja toivotamme kaikille rauhaisaa joulunaikaa!