Zone liigan päätös turnaukset

UUTISET

14.4.2019 ZONE LIIGAN PÄÄTÖS TURNAUKSET

zone liigassa nähtiin tällä viikolla kauden 18-19 viimeiset ottelut kun sarjat saatiin päätökseensä: 04/05B Vaajakoskella, 07/08A Jämsänkoskella, 07/08B Kangasniemellä, 10/11B Tikkakoskella, 06/07 Muuramessa, 09/10B Jämsänkoskella ja 04/05B Kangasniemellä. Kausi 18-19 meni erittäin nopeasti, vasta oli syksy kun pelattiin näytösotteluita kauppakeskus sepässä ja nyt ollaan jo kiitos puheissa. Kausi tarjosi paljon hienoja hetkiä pelaajille, katsojille ja kaikille muillekkin zone liigan parissa olleille.
On aika kiittää suuresti kaikkia liigassa mukana olleita seuroja, joukkueita, Pelaajia ja heidän vanhempiaan, yhteistyökumppaneita, vapaa-ehtois työntekijöitä, suomen erotuomariklubin tuomareita. Ilman teitä tämä hienoja elämyksiä tarjoava kortteliliiga ei olisi mahdollista.
Jotta ensikaudella liiga olisi vieläkin parempi niin olisimme erittäin otettuja palautteestanne mitä mieltä olette liigasta olleet: Mikä oli hyvää, missä olisi kehittämistä, mikä olisi hyvä lisä liigaan jne. Avoin palautelomake löytyy osoitteesta: http://www.zoneliiga.fi/yhteystiedot/ , sivuille lisätään kattavampi kyselylomake myöhemmässä vaiheessa.
Ja kuten huomasitte niin Liigaa pelataan jälleen ensi syksynä, joten tulevia joukkueita voi alkaa jo suunnittelemaan kaudelle 19-20.
On aika kiittää vielä kerran ja toivottaa oikein lämmintä kesän odotusta teille kaikille ja onnea teille joukkueille ketkä osallistutte tämän kuukauden lopun Talent cupiin. Ja kesälläkin myös pelataan sählyä kauppakeskus sepän edustalla, tervetuloa mukaan niin aikuiset kuin lapsetkin sinne. Osallistuminen tapahtuu osoitteessa: streetgames.fi/katusahly
Muistakaa seurailla sivuja tulevaisuudessakin ja zone liigan somea, päivittelemme uutisia mitkä liittyvät liigaan!
-Kevät terveisin: Tero Riihinen/zone liiga-