Viime vuonna Ruotsi hallitsi listaa ja melkein kaikki heidän tiiminsä jäsenet päätyivät korkeammalle tasolle avaamaan parhaan pelaajan sijoitus. Tästä syystä salibandyn ystävät olivat melko yllättyneitä, kun vuoden 2018 tulos julkaistiin ja suomalaisen Eero Kososen sijoittui kärkipaikalle toisen saman maan pelaajan, Krister Savosen jälkeen. Katsokaa muita pelaajia, jotka pääsivät luetteloon täällä Zone Liigassa! 

Salibandypelaajat sijoittuivat

tämän vuoden tulokseen järkytykseksi kaikille paitsi siksi, että Ruotsi valtaistuin paikaltaan huipulla, myös siksi, että maalivahti onnistui tarttumaan parhaan pelaajan palkintoon! Tämä on ensimmäinen kerta, kun se on koskaan tapahtunut historiassa, ja salibandyn fanit ovat, uskallamme sanoa, “lattialla” tuloksella. Katso alla olevaa sijoitusta ja tapaa pelaajat, jotka pääsivät salibandyn parhaiden pelaajien listalle: 

  • Eero Kosonen, Suomen SPV 4

Eero Kosonen teki historiallisen voiton olemalla sekä tämän kauden salibandykilpailun paras maalivahti että pelaaja. Hän on joukkueen kokeneimpia pelaajia, ja hänen intohimonsa salibandyyn palaa kirkkaammin kuin kukaan muu tuntemamme. Tämä hämmästyttävä pelaaja ei vain anna vastakkaisten joukkueiden pisteyttää legendaarisella pallon pysäyttämisosaamisellaan kauden alusta loppuun. Hänen taitonsa johti joukkueensa lukemattomiin voittoihin salibandyn maailmanmestaruuskilpailuissa. Jos joku ansaitsee kärkipaikan, se on ehdottomasti tämä kaveri! 

  • Kristen Savonen, Suomi SC Classic 2

Täällä meillä on toinen Finni-pelaaja, joka on listan kärjessä hämmästyttävällälahjakkuudellaan kentällä. Kristen sai maineen superpuolustajana, jolla oli vaikuttava taito hyökkäävissä taisteluissa. Hänen taitonsa ja tekniikkansa muovautuvat vuosien kokemuksen ja pelkkien kykyjen avulla. Hän voi huijata mitä tahansa vihollista kentällä ja tehdä maalin ilman, että he edes huomaavat. 

  • Emil Johansson, Ruotsi IBF Falun 7

Ruotsi kurkisti lopulta päänsä rankingissa Emil Johanssonin ollessa kolmannella sijalla. Fanit odottivat Emilin ulkonäköä, koska hänet varjostavat aina näkyvämmät pelaajat, kuten Rasmus Enstrom. Tänä vuonna Emil teki itsestään nimen loukkaavimpana puolustajana salibandyn maailmassa sekä ruotsalaisen tämän kauden parhaimpana pelaajana. 

  • Peter Kotilainen, Suomi Happeeihmisten joukossa,

Peter Kotilainen tunnetaan monienjoilla on jatkuvasti paljon energiaa. Tämä kaveri vain puskee vihollisen puolustuksen läpi ja tekee sen aina pienellä vaivalla. Emme koskaan tiedä, miten hän tekee sen, mutta hänen taitonsa ja energiansa maksoivat , kun hän sijoittui neljänneksi! 

  • Rasmus Enstrom, Ruotsi IBF Falun 3

IBF Falunin on vietettävä juhlia kotikentillään, koska he onnistuvat saamaan kaksi jäsentään viiden parhaan joukkoon! Vaikka ei ole mikään yllätys, että Rasmus on tällä listalla, koska hän on aina ollut hallitseva hahmo salibandy rankingissa ja hänestä tuli jopa ykköspelaaja vuonna 2016. Rasmusin taito osoittaa jatkuvan esiintymisensä luettelossa viime vuosina. olla kiistaton. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira