Salibandyn maailmanmestaruuden jälkeen sijoitimme parhaat pelaajat ja haluat ehkä vilkaista numeroa 1. 

Salibandy on kuuluisa urheilulaji Euroopassa jalkapallon vieressä ja Ruotsia pidetään salibandyn voimanpesänä. Mutta Suomi on osoittaa suurta suorituskykyä maailmannäyttämöllä ja he voittivat back-to-back WFC. 

Nyt tutustumme Top 10 Salibandy Pelaajat jälkeen 2018 Salibandy Championship. Tekikö suosikki salibandypelaajasi tämän vuoden top 10?

10. Eemeli Salin 

  • Yksi Suomen maajoukkueen korkeista etustoista ja pelaa SC Classicia, joka on yksi Zone Liigan salibandyseuroista. Salin on uhka rikokselle tahansa joukkue hän kohtaa ja ansaitsee paikka tässä luettelossa. 

9.  Pascal Meier

  • Sveitsin maalivahti on yksi parhaista maalivahdit peli. Vaikka hänen joukkueensa ei pärjännyt hyvin liigassaan, tämä maalivahti osoitti yhden salibandyn maailmanmestaruuden suurimmista esityksistä. 

8.  Alexander Galante Carlström

  • Yleisimmin tunnettu hänen voimakas ja pysäyttämätön tavoitteita. Tämä eteenpäin putosi ensimmäisestä paikasta kahdeksas paikka. Mutta vaikka hän putosi hän on edelleen raastava pistettä Ruotsin maajoukkueessa.

7. Robin Nilsberth

  • Pidetään yhtenä suurimmista puolustajia peleissä. Tämä ruotsalainen puolustaja tiedetään olevan voimanpesä, jolla on vertaansa vailla puolustus salibandy, hän on myös suuri rikos. 

6. Nico Salo

  • Suuri pelinrakentaja on se, mitä voit kutsua tätä salibandypelaajaa Suomesta, hän siirsi klubeja viime vuonna ja johtaa myös klubiaan Zone Liigassa tehdyissä avusta ja tavoissa. 

5. Rasmus Enström 

  • Kapteeni Ruotsin liigan mestarit IBF Falun, yksi parhaista teknisistä pelaajista salibandy ei saanut ensimmäinen paikka kuin hän teki vuonna 2014, nyt hän putosi viides paikka.  

4. Peter Kotilainen

  • Tätä suomalaista pelaajaa pidetään yhtenä epäsovinnaisimpista ja energiapelaajista, joita näet maailmassa, koska jokaisella häntä puolustavalla on varmasti vaikeaa.

3. Emil Johansson 

  • Tämä ruotsalainen pelaaja pidetään ässä joukkueen IBF Falun, hän johtaa hänen seuransa voittaa toisen mestaruuden joskus unohdetaan Rasmus tämä pelaaja ei anna ja sai paremman rikoksen ja puolustuksen ja tulla pisteytys mestari heidän liiga

2. Krister Savonen 

  • Suomalainen superpuolustaja sijoiti toisena peräkkäisenä vuonna toiseksi. Tekniikan mestari ja tikkuja tämä puolustaja voi huijata kenen tahansa hänen kohtaamansa ympärillä. 

1.  Eero Kosonen 

  • Ilman tätä supermaalivahtia Suomi ei saisi toista peräkkäistä salibandyn maailmanmestaruuttaan. Mitään pahaa ei voida sanoa tätä maalivahtia vastaan, koska hän vain ei estä pelaajia pisteytys tavoite. Häntä pidetään myös yhtenä Suomen maajoukkueen pelaajista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira