Salibandy on mielenkiintoinen urheilulaji, ja mikä hämmästyttävää on, että sitä voivat pelata kuka tahansa. Samoin kuin jääkiekko, kuuden pelaajan joukkueet, mukaan lukien maalivahti, pelaavat sisäkentällä kepeillä ja pallolla. 

Tämä peli on erittäin mielenkiintoinen katsella, koska sen pelattavuus näyttää ehdottomasti helpolta, koska sen urheilijat ovat erittäin ammattitaitoisia. Toinen hieno asia tässä urheilulajissa on, että naiset voivat harrastaa urheilua tuntematta olevansa miehiä alempiarvoisempia. Itse asiassa monet salibandyfanit rakastavat sitä, kun naisjoukkueet käyttävät aikaa pelaamiseen. 

Katsotaanpa tämän avulla tarkemmin naisten salibandyn maailmanmestaruuskilpailuja ja nähdään, kuinka hyvin tämän urheilulajin naiset olivat valloittaneet monien sydämet. 

Kilpailun yleiskatsaus 

Naisten salibandyn maailmanmestaruuskilpailut (WWFC) on kansainvälinen salibandykilpailu, joka järjestetään joka pariton vuosi. Tässä kilpailussa salibandyn ystävät voivat todistaa mielenkiintoisen pelattavuuden, kun kansainvälisten joukkueiden naiset pitävät sauvojaan ja valloittavat salibandykentän. 

Vuonna 1997 alkaneen tapahtuman on järjestänyt jatkuvasti kansainvälinen salibandyliitto (IFF), joka hallinnoi kaikkia urheilun tärkeimpiä tapahtumia. Alun perin täällä olevia pelejä pelattiin toukokuusta kesäkuuhun. Kuitenkin vuonna 2008 IFF ​​pani virallisesti täytäntöön, että kaikki täällä olevat pelit pelataan joulukuun alkupuolella. 

Soittamaan järjestelmä 

Toisin kuin miesten salibandyn Championships (MWFC), The WWFC on sen joukkueet jaetaan kahteen ryhmään, jotka classify joukkueet mukaan sijoitukset ja vaaleilla kiinnittää. Näitä ryhmiä kutsutaan nimittäin ryhmiksi A, B, C ja D. 

Tässä kukin joukkue pelaa kaikki saman ryhmän muita joukkueita vastaan. Sitten A- ja B-ryhmän kaksi parhaiten menestyvää joukkuetta menevät suoraan puolivälieräkierrokselle. Sillä välin molempien joukkueiden 3. ja 4. sijoittelija yhdessä ryhmän C ja D 1. ja 2. sijoitusjoukkueen kanssa testataan kaikki pudotuspeleissä ennen kuin he voivat jatkaa puolivälieriä. Sitten voittajat siirtyvät välieriin ennen kuin he pääsevät finaaliin. 

Voittajat 

Toistaiseksi tässä on luettelo joukkueista, jotka ovat jo voittaneet WWFC-kausilla. 

  • Ruotsi – 1997, 2003, 2007, 2009, 2011, 2013, 2015, 2017 ja 2019
  • Suomi – 1999 ja 2001
  • Sveitsi – 2005 

Yleiskatsaus 

Itse asiassa kaikki WWFC: n alla pidettävät pelit osoittautuvat todella mielenkiintoisiksi otteluiksi. Tämän avulla muista tarkistaa ne joka pariton vuosi ja tukea suosikkijoukkueitasi. 

Tekemällä niin olemme ehdottomasti varmoja siitä, että opit rakastamaan urheilua enemmän, kun pelkäät kunnioitusta siitä, kuinka näiden lahjakkaiden naisurheilijoiden pelit osoittautuvat jännittäviksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira