OSALLISTU

5vs.5 Sarjojen 05-06, 06-07, 07-08, 08-09 ilmoittautumisaika päättyy 22.8.2019.

4vs.4 Sarjojen 09-10, 10-11, 11-12, 12-13 ilmoittautumisaika päättyy 5.9.2019.

5vs.5 Sarjoissa pelataan ensimmäiset ottelut 14-15.9 ja 4vs.4 Sarjoissa pelataan ensimmäiset ottelut 29.9.2019.

Kaudella 19-20 turnauksia pelataan tutusti neljä syyskaudella ja neljä kevätkaudella. Kaudella 2019-2020 pelataan per joukkue vähintään 8ottelua syksyllä ja 8ottelua keväällä.

Osallistumismaksut 150€ kausi tai 75€ syksy/kevät puolikas kausi.

Sarjoihin ilmoittaudutaan koko kaudeksi kerrallaan. Jos joukkue ei osallistu kevätkaudelle (ilmoitus 15.12.2019 mennessä), palautetaan joukkueelle puolet 150€ osallistumismaksusta.

Jätä allaolevaan osallistumiskaavakkeeseen tarvittavat joukkuetiedot, *tähdellä merkityt ovat ainoastaan pakollisia sarakkeita täyttää.

*tähdellä merkityt pakollisia

Salivuorojen varauksien informointi, joukkueiden toive/esteiset pelipäivä ilmoitukset suoraan: ari.lehtonen@o2-jkl.fi

 

 

Ota yhteyttä | Alue Liiga

Zone Liiga on lohkoliiga piiripohjaisissa salibandykilpailuissa. Tourulan johtoosaston avulla hoidamme piirin paikallisia pelejä ja otteluita eri ikäryhmille 5-13-vuotiaille. Jos olet jonkin urheilijamme huoltaja tai jos haluat pyytää apua löytää joukkue lapsillesi, ota meihin yhteyttä kautta seuraavat.

  • Sähköposti: zoneliiga@zoneliiga.fi
  • Facebook & Instagram: @intersportliiga

Kuten nyt, ei ole helppoa tai automaattista tapaa määrittää pyrkivä urheilijat joukkueisiin. Paras mahdollinen toimintatapa on liittyä salibandyryhmiin lapsen koulusta. Jos jostain syystä sinulla on ongelma koulun kanssa, kuten lapsi ei voi tulla toimeen muiden lasten kanssa tai ei ole salibandy ryhmä saatavilla, niin voimme auttaa sinua etsimään toisen joukkueen muissa kouluissa. Lapsi vierailee koulussa säännöllisesti koulutusta varten, mutta käy silti omaa akateemikkojen koulua.

Joukkueet, jotka haluavat liittyä lohkoliigaan, katso lomake kotisivulta. Jokaisen joukkueen on maksettava osallistumismaksu 150 €/kausi. Jos he haluavat pelata vain syksyn tai kevään puolikaudella, he voivat lähettää vain 75 €.

Usein kysytyt kysymykset

Olemme ehkä jo vastanneet joihinkin kysymyksiin, joita saatat haluta kysyä. Tutustu näihin kysymyksiin, joita huoltajat ja lapset usein kysyvät.

  • Mikä on Salibandy?

Floorball on eräänlainen jääkiekko peli, joka on tarkoitus pelata sisätiloissa. Lähes kaikki tässä urheilussa käytetyt ovat erilaisia kuin jääkiekko. Ensinnäkin sekä pallo että keppi on valmistettu muovista. Pallo on pyöreä, kevyt kumi tai muovi, jossa on 26 reikää kaikkiin suuntiin. Keppi voi olla sen akseli on valmistettu hiilestä tai puusta, mutta terä on aina valmistettu hiilestä. Pelaajat juoksentelevat sisätiloissa tuomioistuimessa, jossa on kumipäällysteinen betonilattia, jotta pallo saat vihollisen tavoitteeseen. 

  • Kuinka monta pelaajaa tarvitaan per joukkue?

Perinteinen ottelu salibandy koostuu 6 jäsentä per joukkue. Siihen kuuluu viisi kenttäpelaajaa ja yksi maalivahti. Zone Liiga noudattaa kuitenkin eri muotoa. Olemme vähentäneet pelaajien määrää ikäryhmästä riippuen. Pelaajat ryhmässä viisi-yhdeksän vuotta vanha pelata viisi jäsentä per joukkue. Ikäryhmä, jossa on yhdeksän-kolmetoista vuotta vanha pelata vain neljä jäsentä joukkue. Molemmissa tapauksissa maalivahdit.

Mitkä ovat vaatimukset pyrkivä salibandy urheilija?

Ennen kaikkea urheilija tarvitsee joukkueen. Toiseksi jokainen tiimin jäsen tarvitsee passin ja vakuutuksen. Tämä on vakiovaatimus kaikille urheilijoille kilpaliigassa, kuten Zone Liiga. Tiimin on myös voitava matkustaa ympäri Eurooppaa huoltajien suostumuksella.

Theme: Overlay by Kaira